Vodič za traženje posla


Ako ste u potrazi za poslom krenite na www.getready4work.eu


Sve što trebate učiniti je registrirati se, otvoriti svoj korisnički profil i preuzeti svoj primjerak "Vodiča za traženje posla".

Prilikom otvaranja profila unosom preferiranih zanimanja imate priliku postati članom jednog ili više klubova za zapošljavanje u kojima može pratiti sve objavljene oglase za poslove i novosti s tržišta rada.

Kako bi dobili sve potrebne informacije na jednom mjestu, GR4W savjetnici svakodnevno na stranicama klubova objavljuju oglase za posao dostupne na web portalima, internet stranicama poslodavaca i dnevnih tiskovina uz vrijedne savjete kojima je cilj pomoći korisnicima da donesu odluku na koji oglas će poslati svoju prijavu, kao i kako se na kvalitetan i učinkovit način predstaviti budućim potencijalnim poslodavcima.

Sve zanimljive oglase možete dodati u svoj korisnički profil te u osobnom planu zapošljavanja voditi bilješke o svim segmentima svoje aktivne potrage za poslom.

Osim toga, na svom profilu možete procijeniti svoje kompetencije, komentirati oglase i poslodavce te kroz forumske rasprave razmijeniti iskustava s drugim tražiteljima posla i dobiti niz korisnih savjeta za zapošljavanje od GR4W savjetnika. Na raspolaganju su vam i četiri besplatna interaktivna e-tečaja: „Posao za mene“, „Pripremite se za aktivnu potragu za poslom“, „Kvalitetan životopis i molba“ i „Pripremite se za intervju“ koje su pripremili stručnjaci profesionalne selekcije s dugogodišnjim iskustvom tijekom kojeg su intervjuirali i zaposlili nekoliko tisuća kandidata, a kojima možete unaprijediti svoja znanja i vještine potrebne za uspješnu potragu za poslom.