Majda Medanić, HR stručnjak za profesionalnu selekciju

Magistra je psihologije s više od 11 godina rada na poslovima izrade i implementacije strategija upravljanja ljudskim resursima i potencijalima, internih akata, analiza i procjena vrijednosti radnih mjesta te razvoja procesa za upravljanje i razvoj ljudskih resursa i potencijala kompanije kao što su:
uvođenja funkcije upravljanja ljudskim resursima i potencijalima u kompanije, proces profesionalne selekcije zaposlenika, proces procjene postojećih zaposlenika, proces upravljanja talentima, i dr.

Višegodišnje iskustvo stjecala je kroz rad u agenciji za privremeno zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju, kroz cijeli niz različitih poslova i projekata u odjelu ljudskih resursa u brodograđevnoj industriji, te kroz razne seminare, edukacije, kongrese i stručne treninge.

Majda je priznati stručnjak na području profesionalne regrutacije i selekcije te cjelokupnog procesa zapošljavanja i uvođenja u posao.

Pridružila se Tecumviva timu 2012. godine i do danas je uspješno provela nekoliko stotina procjena postojećih zaposlenika i potencijalnih kandidata za različite pozicije i vrste djelatnosti, na desetke projekata koji uključuju uvođenje funkcije ljudskih resursa u kompanije, te sudjelovala u razvoju i provedbi niza edukacija za razvoj voditeljskih i osobnih kompetencija.