Naši klijenti

Jadrolinija Rijeka

Poslovna suradnja s tvrtkom Tecumviva iz Zagreba temelji se na konstruktivnom i sinergijskom djelovanju te kvalitetnom poslovnom odnosu.

Tecumviva posjeduje visoku razinu stručnosti i operativnog znanja iz područja upravljanja ljudskim resursima i potencijalima kao i potrebno, specijalizirano iskustvo. Svojim profesionalnim pristupom, kompetentnošću i proaktivnim angažmanom utječu na preispitivanje i aktivno promišljanje o našim postojećim poslovnim procesima te mogućim potrebnim promjenama.

Bez obzira radi li se o korištenju njihovih usluga po sistemu „ključ u ruke“ ili su angažirani kao savjetodavac, njihov je angažman i involviranost uvijek na zavidnoj razini.

Iako smo svi velikim dijelom određeni vlastitim iskustvom, a iz različitih iskustava formiraju se i različita mišljenja, stavovi i pristupi rješavanju određenih situacija, zadataka i/ili problema, cilj nam je uvijek zajednički - iznaći najbolje rješenje za datu situaciju, zadatak ili problem stavljen pred nas. I u tome, na obostrano zadovoljstvo, uspijevamo.“

Jan Kreber

Izvršni direktor Sektora ljudskih resursa


Jadranka vrata


Sa „Tecumvivom“ smo radili već zaista mnogobrojne selekcije, ponajviše psihološka testiranja. Iako je to naravno samo dio ocjene kandidata, naše je iskustvo nakon primanja određenog kandidata potvrdilo da je mišljenje psihologa „Tecumvive“ i više nego točno. A to je nešto što je svakom poslodavcu od presudne važnosti.

 Uslijed toga da se kod nas svako zapošljavanje nove osobe nekako uvijek pretvori u hitnoću – nama je osim kvalitete posla naravno bitna i fleksibilnost partnera. Zato je mogućnost da se testiranje dogovori na mjestu, koje nam tada odgovara, u vrijeme koje svima najbolje paše te da se sve to skupa dogovori u vrlo kratko vrijeme – za nas nemjerljiva. Kao i činjenica da mišljenje možemo dobiti i na engleskom jeziku.

 Zato u moru ponuda na ovom području, možemo svakako preporučiti „Tecumvivu“ kao pouzdanog, kvalitetnog i fleksibilnog partnera u procesu selekcije kandidata.

Sanja Šijanec, Jadranska vrata d.d.